Árak és apartman foglalás

Családbarát tengerparti nyaralás, Bibinje-ben

 

Bibinje Budapesttől 633 km-re található. A festői szépségű Dalmát várostól Zadar belvárosától 5 km-re. Bibinje környékén található az egyik legnagyobb horvátországi  kikötő, a Marina Dalmacija. Bibinje tengerparti sétányon mindig történik valami; koncerteket, rendezvényeket, halász ünnepségeket rendeznek. A gazdag kulturális, szórakoztató és sport eseményeken felül a helyi múzeumban értékes néprajzi gyűjteményt, a 15. századi Keresztelő Szent János-templomban pedig szakrális tárgyak gyűjteményét tekinthetünk meg. Bibinje gyakorlatilag egy üdülőterület,mely szinte egybeépült Zadarral. Zadar Óvárosa egy 1200 méter hosszú és 500 méter széles félszigeten terül el. Gyakorlatilag az összes látnivaló, műemlék itt található. Parkolni a Kórház (Bolnica) melletti ingyenes parkolóban lehet, itt parkolóhely mindig van. (Gps koordinátái: 44.108558,15.231930)

Bibinejei apartmanokra nem vonatkozik az Ifa mentesség visszatérő vendégeinknek, azt csak a Karini vendégeinknek tudjuk kedvezményként adni. Az Ifa mértéke 18 év felett 1 Eur/ nap, 12 év alatt ingyenes, 12-18 éves korig fél Eur/nap.

Innen érdemes elindulni a szárazföldi kapu felé, és innen megközelíteni a látnivalókat. A teljesség igénye nélkül: Öt kút tere, Érseki palota, a Szt. Anasztázia Székesegyház harangtornyával, ahonnan gyönyörű a kilátás a tengerre, a közeli szigetekre és a szárazföldre, Szt. Donát körtemplom, Szűz Mária templom, Szt. Ferenc kolostor csodaszép kerengőjével, Régészeti múzeum, Óratorony, Cedulini palota, Ghirardini palota, Fórum maradványai, római oszlopok, diadalív maradványok, kőtár. Még felsorolni is nehéz az ezen a kis helyen koncentrálódott gyönyörű épületeket, palotákat, műemlék épületeket. Zadarra mindenképpen szánjunk egy napot és ha már elfáradtunk a látnivalók sokaságától akkor pihenjünk meg a sétány északi végében található víziorgonánál, ahol órákat lehet ücsörögni és hallgatni a tenger által megszólaltatott kis sípok hangjátékát. Itt gyönyörködhetünk a híres zadari naplementében, valamint a víziorgonán túl a sétány végében található Nap köszöntése fényjáték.Horvátországi nyaralás gyermekes családoknak Bibinjeben - Családi nyaralás Horvátországban.
Nyugalomra és pihenni vágyó baráti társaságok részére 2-3-4-5-6 fős apartmanokban.

Információkért hívható az apartman üzemeltetője, magyar nyelven, Trupac Jenő és Csányi Éva a +38 59 126 222 08 telefonszámon, vagy érdeklődni lehet a
crvenis@freemail.hu e-mail címen.